De Beste Job

Dagelijks meer werkplezier!

Zit je sinds kort thuis of heb je een baan, maar ben je niet gelukkig meer in je werk? Heb je het te druk? Voelt je reistijd steeds langer? Twijfel je of je nog wel het juiste werk doet of zit je in een sleur van elke dag hetzelfde? Zie je op tegen een nieuwe werkdag?

Veel mensen hebben niet bewust genoeg gekozen voor de baan die ze nu hebben. Ze zijn erin gerold of waren blij met een vaste aanstelling. Maar dat contract alleen is niet zaligmakend, verre van dat.

Doe jezelf een plezier en investeer in een check up: de TMA (Talent Motivatie Analyse). Door het invullen van deze wetenschappelijke vragenlijst, ontdek je wat jouw drijfveren zijn en waar jij van AAN gaat! Je ontvangt een uitvoerige, persoonlijke rapportage van jouw talenten en kwaliteiten en we kunnen inzoomen op je ideale baan en werkomgeving.

Twijfel jij of je nog wel zo blij wordt van je werk?

Neem contact op met HUMAN IMPACT NL en we gaan samen aan de slag om je aan de juiste baan te helpen. Dat kan al binnen drie maanden, maar als je er meer tijd voor wilt nemen, kan dat uiteraard ook. Wij dragen de mogelijkheden aan; jij bepaalt de route en het tempo.

Weet je al wat je wilt, maar wil je hulp bij je CV en je motivatiebrief? Of wil je oefenen in solliciteren of pitchen? Ook daarbij kunnen we jou helpen met een zorgvuldig ontwikkelde, effectieve CV-scan en sollicitatiebegeleiding. Misschien is een van onze succesvolle workshops wel iets voor jou.

We gaan niet voor de snelle oplossing, maar voor een duurzaam resultaat. Mèt baangarantie! Je krijgt concrete, waardevolle tips en feedback van een ervaren professional, die jou persoonlijk begeleidt. ‘Van koffiepraat tot killerpitch’ wel iets voor jou. begeleid, maar je bent professional, dus kan je dat op termijn ook zelf en daar werken we naartoe. Geen quick fix, maar een duurzame verandering met als resultaat: vol energie naar school en voldaan weer naar huis. Goed voor werknemer èn werkgever.

Neem bij vragen of interesse persoonlijk contact op.

Methodieken

Human Impact werkt met diverse methodieken.


   Talent Motivatie Analyse (TMA)
   Ikigai
   IPA-Omwen methode
Alle drie zijn ze persoonsgericht, individueel maatwerk, en gericht op ontwikkeling en waar je gelukkig van word. De ipa-omwen methode is specifiek gericht op het reduceren van werkdruk en stress, en daarom uitermate geschikt voor collega’s in het onderwijs.